דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


תחתיות ארטישוק ממולאות בגבינת צאן 

מאת    [ 04/12/2005 ]

מילים במאמר: 108   [ נצפה 7765 פעמים ]

2 ח' תחתיות ארטישוק מוקפאות
2 ח' גבינת פרומעז
3-4 כפות שמן זית
1 כף קוניאק
שמיר קצוץ דק
2-3 שיני שום
מלח

בסיס
1 קופסא עגבניות שלמות ומקולפות
עלי בזיליקום
1 כף סוכר
מלח
פלפל

הוראות הכנה:

להרתיח את תחתיות הארטישוק למשך כשתי דקות, להוציא מהמים ולקרר
לערבב את הגבינה + שום + שמיר + מעט מלח
למלא את חצאי הארטישוק בתערבות הגבינה
להשחים בגריל את חצאי הארטישוק כשהצד של הגבינה כלפי הגריל.
(עד שלב זה, ניתן להכין מראש)
לפני ההגשה להרתיח את חומרי הבסיס ולבשל למשך כחמש דקות
להעביר התערובת לתבנית אפיה ולהניח מעליהם את חצאי הארטישוק הממולא
לאפות משך כעשרים דקות בתנור חם מאוד.
נכתב על ידי מיכל א. עבור מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה. http://www.reginarest.co.il



מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב